Assöta grejer, måste ha!

hittade de här sakerna på bluebox

Tuggumin;
Har du varit på dåligt humör, irriterad eller bara stört dig på din omgivning och då fått frågan ?har du PMS eller?? ? Nästa gång du hör det trycker du upp denna tuggummiask i huvudet på vederbörande, så ska det nog bli tyst! ?It?s not PMS It?s you? säger allt!  Innehåller 8 bitar tuggummi med smak av pepparmint. Askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm.  Se fler roliga tuggummi här. Klicka för att fortsätta!Tuggummi ? It?s not PMS, It?s You!
Pris: 15:-
Har du folk i din omgivning som har lite svårt för att hålla tyst? En liten gåva till den personen i form av tuggummin som säger det rakt ut kanske kan vara på sin plats? Uppmaningen är solklar: ?How about a nice big pack of SHUT THE HELL UP?. Innehåller 8 tuggummin med smak av kanel. Askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm.    Se fler roliga tuggummi här. Klicka för att fortsätta!?Does this gum make my ass look big?? Ja, det kan man ju fråga sig! Innehåller 8 tuggummin med fruktsmak. Askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm. Finns även som väska! Klicka för att fortsätta!En kul liten present till någon som har en riktigt läcker bakdel eller kanske till den som kan behöva lite ?ass-kicking? attityd! Innehåller 8 tuggummin med fruktsmak. Askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm.    Se fler roliga tuggummi här. Klicka för att fortsätta!En liten tuggummiask med coolt motiv och text som sägs kunna ge dig ett ?instant afro?!  Unna dig själv en ask eller ge till någon som är på väg att odla yvig frisyr eller kanske som en kul grej till den som  skulle önska att hårväxten tog fart! Innehåller 8 tuggummin med smak av mint. Askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm. Klicka för att fortsätta!
En liten tuggummiask med kul motiv av ett par där ex-killen fått sitt ansikte övermålat!  Tugga tuggummina och glöm honom! Köp en ask till dig själv eller till kompisen! Innehåller 8 tuggummin med fruktig smak.  Askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm. Klicka för att fortsätta!Känner du att det ibland kan vara lite motigt att åka och besöka morsan? Då finns tuggummina för dig här! En liten tuggummiask med kul motiv och texten ?Enjoy spendig time with your mother?.  Unna dig själv en ask eller ge till någon annan som kan behöva en liten uppmuntran innan ?mamma-besök?!  Innehåller 8 tuggummin med smak av mint. Askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm. Klicka för att fortsätta!Förförande fräscha minpastiller för en riktig ?Goddess?! Pastillerna kommer i en läcker plåtask med kul tryck och innehåller 39 gram = ca 20 pastiller.  Återanvänd sedan asken om och om igen till dina ?vanliga? mintpastiller och förbli för alltid en ?Goddess?! Askens mått är ca 6,5 x 8 x 2 cm. Klicka för att fortsätta!Med ?Hångla? minttuggummi i munnen blir du fullständigt oemotståndlig! På paket står det angett att det ?innehåller superhemliga ämnen som  håller din andedräkt fräsch och gör dig till det perfekta hånglet?. På baksidan av paketet finns det också en liten ruta där du kan skriva in ditt telefonnummer  och ge bort det till någon väl vald person! Paketet innehåller 10 stycken tuggummin. Happy... Klicka för att fortsätta!Ett litet paket innehållande 8 bitar tuggummin förpackade i en ask med två riktigt läckra, barbröstade ?hunks? och texten ?Gay Gum´.  Tugga dom stolt! Tuggummina har en smak av frukt, och askens storlek är ca 6,5 x 3,5 x 0,9 cm. Klicka för att fortsätta!

Plåster;
Läcker och rymlig plåtask med roligt motiv och fransk text som talar om vad den ska innehålla! På denna står det ´la á boite à cochonneries´ vilket innebär att det är en ask avsedd för hemmets alla fräckheter. Är också kul att ge som gåva med eller utan innehåll vid födelsedagar m.m. Insidan är ljust rosa och har en kul illustration i locket. Måtten på asken är 21,5 x 23 x 12 cm. Design 100drine.... Klicka för att fortsätta!Rolig liten plåtask innehållande 14 plåster, sju stycken i form av stekta ägg och sju stycken baconplåster!  Äggen är ca 4 cm i diameter och baconen ca 7,5 x 2,5 cm. Askens mått är ca 9,5x5,5x2,5cm.  Asken kan sparas och fyllas på med vanliga plåster (ej inkluderade) efter behov. En liten leksak är också  inkluderad i asken!  Se alla plåsteraskar på sajten. Klicka för att fortsätta!Rolig liten plåtask innehållande röda 15 plåster prydda med häftiga ninja-gubbar!  Vardera plåster är ca 7,6 x 2,5 cm. Askens mått är ca 9,5 x 5,5 x 2,5cm.  Asken kan sparas och fyllas på med vanliga plåster (ej inkluderade) efter behov.  En liten leksak är också inkluderad i asken!  Se alla plåsteraskar på sajten. Klicka för att fortsätta!Rolig liten plåtask innehållande 13 skrämmande plåster, tre stycken i form av  piratflaggor och tio stycken dödskalleplåster! Flaggorna är hela 8 x 5,5 cm och  dödskallarna ca 4 x 3 cm. Askens mått är ca 9,5 x 5,5 x 2,5cm. Asken kan sparas  och fyllas på med vanliga plåster (ej inkluderade) efter behov. En liten leksak är  också inkluderad i asken!  Se alla plåsteraskar på sajten. Klicka för att fortsätta!Rolig liten plåtask med 15st pussplåster att sätta på det onda stället! Plåstrena är ca 2,5x5,7cm stora. Askens mått är ca 9,5x5,5x2,5cm. Asken kan sparas och fyllas på med vanliga plåster (ej inkluderat) efter behov. En liten leksak är också inkluderad i asken! Se alla plåsteraskar på sajten. Klicka för att fortsätta!
Röd metallask 9,5x5,5x2,5cm som innehåller 25 gula plåster med Devil Duckie motiv. Asken kan sparas och fyllas på med vanliga plåster (ej inkluderat) efter behov. En liten leksak är också inkluderad i asken! Plåstren har måtten 19x76mm. Se alla plåsteraskar på sajten. Klicka för att fortsätta!
Ankor;                                                                                                                                                    radio
Din nya badkarskompis i form av en djävulskt röd badanka! Den flyter lugnt omkring i ditt badkar och ger givetvis ifrån sig det  klassiska pipljudet när du klämmer på den, så som en riktig badanka ska göra! Ankan mäter ca 11 x 8 cm. Klicka för att fortsätta!Släck badrumslampan och se en liten grej lysa i ditt badkar...  Det är din nya badkarskompis i form av en självlysande djävulsanka såklart! Den flyter lugnt omkring i ditt badkar och ger givetvis ifrån sig det  klassiska pipljudet när du klämmer på den, så som en riktig badanka ska göra! Ankan mäter ca 11 x 8 cm. Klicka för att fortsätta!Supersöt liten badanka i gummi med badpropp på kedja! Gör badet roligare för alla små (och många stora) barn. Ankans mått ca 8 x 8 x 8 cm. Här hittar du fler roliga saker med ank-motiv. Klicka för att fortsätta!Denna söta lilla anka ser till att hålla din tandborste på plats! Mellan dess fötter placerar du tandborsten med borsten uppåt. Fästes med en sugpropp på kakel eller annan slät hård yta. Ankans mått är ca 6 x 4 x 4 cm.  Finns i fler färger. Klicka för att fortsätta!Luta dig tillbaka i badkaret och njut av sköna toner från din flytande radio! Radion kan flyta omkring på vattenytan, stå på badkarskanten eller kanske på en hylla i exempelvis duschkabinen.  Den är dock inte lämpad för djupdykningar under vattnet!  Själva radiodelen sitter uppe på ryggen på ankan.  Den avlägsnas då batterier ska sättas i och tas ur (beskrivning för hur man enklast gör detta... Klicka för att fortsätta!
En söt badanka kan man tro! Men icke! Detta är definitivt den ?hårdaste? anka som nånsin kommer att krypa ner och kicka loss i badkaret med dig!  Ger givetvis ifrån sig det klassiska pipljudet när du klämmer på den. Ankan mäter ca 11 x 8 cm. Fler varor med motiv badankor kan du se här. Klicka för att fortsätta!När du minst anar det kryper denna ?osynliga? gummianka upp bakom ryggen på dig! Endast horn, ögon och svans har tryck, resten är genomskinligt!  Ger givetvis ifrån sig det klassiska pipljudet när du klämmer på den. Ankan mäter ca 11 x 8 cm.  Fler varor med motiv badankor kan du se här. Klicka för att fortsätta!Med vit lapp för ögat och dödskalle på bröstet är denna lilla piratankan lite tuffare än alla andra!  Ankan är 11 cm lång och 8 cm hög. Simma lugnt! Fler roliga saker med ankmotiv! Se fler produkter med dödskallemotiv. Klicka för att fortsätta!Badanka med roligt tryck. Använd som badkompis eller kul dekoration. Fler i ankor i serien finns på sajten. Ankan är ca 10cm bred och 9cm hög. Se alla badankor på sajten. Klicka för att fortsätta!

Övrigt;
Sanning eller konsekvens Elaka versionen är spelet med rejält snuskiga och elaka frågor och uppdrag!! OBS! Endast lämpligt att spela om man är totalt ohämmad! För resten av oss finns Snälla versionen...  Roligt att spela på förfest, efterfest, fest eller tråkig söndag.  Spela med enbart kortleken eller använd kortleken som stöd för den som inte kommer på någon fråga själv.  Exempel ur kortleken: ... Klicka för att fortsätta!Förfest, efterfest, fest eller tråkig söndag - sanning eller konsekvens livar upp i alla lägen! Återupplev alla dina pinsamma minnen ifrån födelsedagskalas och ungdomsgårdar! För de riktigt modiga finns Elaka versionen. Spela med enbart  kortleken eller använd kortleken som stöd för den som inte kommer på någon fråga själv.  Exempel ur kortleken:  Sanning ??Om du bara hade en halvtimme kvar att... Klicka för att fortsätta!Ett kul och annorlunda lås i form av en orm!  Gör att dina saker stannar på sin plats och inte kan slingra iväg!  Låset används genom att man fäster änden i ormens käke och låser fast. Låser upp det igen gör man med en  av de två matchande nycklarna i tänderna på ormen! Själva vajern som är 150 cm lång är av stål och den är klädd med nylon.  Detaljerna, som t.ex. ansiktet, är av plast. Låsormen... Klicka för att fortsätta!Blommor, blommor och åter blommor! Väggklockan Alice från Koziol är ett måste för dig som älskar blommor och trendiga mönster!  Klockan är i svart plast, med vita visare. Klockan kan hängas på väggen eller tillsammans med Alice rumsavdelare/fönsterdekorationer (superläckert!).  Storleken på klockan 27 x 27 cm, vilket är samma som Alice rumsavdelare/fönsterdekoration. Se fler Koziol produkter. Klicka för att fortsätta!Nu kommer du aldrig att vilja sätta undan brödrosten i nåt skåp igen! Denna blommiga brödrost blir en riktig färgklick i köket!  Har plats för två skivor bröd och är även utrustad med en ställning upptill där du kan lägga brödet eller andra grejer som du vill värma.  Den har en stoppknapp att trycka på då du vill avbryta rostningen samt ett reglage för önskad värme, 1-7.  Storleken på brödrosten... Klicka för att fortsätta!
Att sätta lite extra färg och gulkant på vardagen mår vi alla lite bättre av! Ett sätt att göra det på är att efter duschen plocka fram sin extremt färgglada hårfön och få en flygande start på dagen!   Fönen har två hastigheter och en effekt på 220-240V resp. 1200 W. Stickproppen är av smal variant och passar därför i de allra flesta uttag. Är också försedd med ett avtagbart, avsmalnande... Klicka för att fortsätta!Kul duschdraperi i klar (ej vit) genomskinlig vinyl med röd/svart eldflammor-tryck! Måtten på duschdraperiet är 178x183cm. Krokar för upphängning ej inkluderade. Se fler roliga duschdraperi här. Klicka för att fortsätta!Naughty Naugthy Pets är en serie helknäppa och kul gosedjur från Scary Stories! Djuren är inspirerade av verkliga husdjur, varje med sin egen unika personlighet! Djuren har en kul look och funkar bra att ha t ex som små kuddar på soffan. Hunden på bild heter -Snort Snort Daisy Peekypoo-, och är ca 47cm hög från fot till öra och ca 36cm bred. Tyget är mjukt och fleece-likt.  Se fler produkter i... Klicka för att fortsätta!examenspresent - bilmusBehöver du hjälp med att bli av med lite av din ilska och dina aggressioner? Är du dessutom trött på att ständigt tappa bort din penna? Vad du behöver på skrivbordet då är Dead Fred! Han står till din tjänst och tar tacksamt emot dina pennhugg i hjärtat! Och det bästa av allt, han ser till att du har din penna på plats varje gång du behöver den! Dead Fred är tillverkad av silikongummi och har ett... Klicka för att fortsätta!
Peka och klicka med denna färgglatt designade datorpryl! Den gör vilken arbetsplats som helst till en gladare plats, hemma eller på kontoret! Mus respektive musmatta är designade att höra ihop, båda är dekorerade med härliga röda vallmos på rosa bakgrund! Musen är mindre än dom traditionella, ca 9,5 cm lång och ca 5,5 cm bred. Passar därför utmärkt till små händer! Musmattan är 23 x 18cm. Musen... Klicka för att fortsätta!Peka och klicka med denna färgglatt designade datorpryl! Den gör vilken arbetsplats som helst till en gladare plats,  hemma eller på kontoret! Mus respektive musmatta är designade att höra ihop, musen är dekorerad som en nyckelpiga och musmattan ser ut som en blomsteräng! Musen är mindre än dom traditionella,  ca 9,5 cm lång och ca 5,5 cm bred. Passar därför utmärkt till små händer! Musmattan är... Klicka för att fortsätta!Det är alltid kul att få presenter och ännu roligare blir det med katt-tejp! Även perfekt att använda som dekoration på diverse ting, som tejp på lådor, att ge bort i present etc. Tejpen är hela 5 cm bred (!), 25 meter lång och sitter på en tandad hållare. Se fler varor med kattmotiv. Klicka för att fortsätta!Vackert litet prydnadshjärta att ge till den du tycker speciellt mycket om och som du är/vill vara tillsammans med! En fin present på exempelvis Alla hjärtans dag tillsammans med en ask choklad eller en nalle. Design: Ruth Vetter för svenska Nääsgränsgården. Hjärtat är gjort av keramit (som består av krossad marmor och lim), och är handmålat.  Hjärtat är ca 3 x 4,5 cm. Klicka för att fortsätta!Smidig ponchomodell med huva (dragsko runt halsen) och kardborrknäppning undertill.  Kommer med tillhörande liten förvaringspåse! Tyget är en bomull/polyester mix och tvättbart i 30grader (tvättas separat). Se tillverkarens storleksguide för hundkläder här, så du kan ta mått på din hund och sedan beställa rätt storlek. Klicka för att fortsätta!
Annorlunda isskrapa från svenska Färg&Form. Nu kan man slippa få snö i rockärmen när man skrapar snö från bilrutan! Skrapans vante har fleece inuti och konstgjord fiber utanpå. Har två kanter att skrapa med, gummi och hårdplast. Måtten är 27x15cm.  Här hittar du fler isskrapor! Klicka för att fortsätta!

Lägg en kommentar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0